Climate Recovery

Kunnen ventilatiekanalen en isolatie in de helft van de tijd gemonteerd worden? Het antwoord van R-Vent; Climate Recovery

wij hebben het antwoord!
Climate Recovery

Climate Recovery

Het Climate Recovery® kanaalsysteem, ook wel CR kanaalsysteem genaamd, biedt een assortiment vervormbare (rond én rechthoekig in één) geïsoleerde kanalen en hulpstukken voor de markt op het gebied van verwarming, ventilatie, en airconditioning (HVAC).

Met producten die hoofdzakelijk van gerecycled glas en zand zijn gemaakt, hebben wij twee doelen voor ogen: uw mogelijkheden om van uw werk te genieten en om nieuwe opdrachten binnen te krijgen.

 

 

Duurzame, efficiënte energie is niet langer het doel, het is een voorwaarde. Met een compleet assortiment geïsoleerde kanalen en hulpstukken biedt het Climate Recovery® kanaalsysteem u de mogelijkheid om op dit gebied een voorsprong te creëren. CR ventilatiekanalen en CR hulpstukken zijn zo goed als helemaal van gerecycled glas en zand gemaakt en bieden niet alleen een verbeterde logistiek en aanpasbaarheid, maar ook eenvoudigere verwerking en een duurzaamheidseffect.