Experience Center

R-VAAR het belang van ventilatie in ons Experience Center

De aandacht vanuit verschillende hoeken voor het relatief jonge vakgebied van ventilatie en luchtbehandeling is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Maar wat is nu daadwerkelijk het belang van gezonde lucht? Welke invloed heeft ventilatie op ons welzijn? Om op die vragen antwoord te geven, is er in Bergschenhoek een Experience Center gebouwd.

Het Experience Center in Bergschenhoek beslaat 800m2 met de nieuwste technieken en onderwerpen op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling; de core business van ondernemingen van R-Vent Netherlands, een 100% dochteronderneming van Lindab Group.

Doel van het Experience Center is samen met alle partijen binnen de gehele bouwkolom zorgen dat  we gezamenlijk het beste resultaat behalen. Want dingen die mensen horen vergeten ze, wat mensen zien onthouden ze, maar wat mensen R-varen begrijpen ze. Daarbij is de rol van onze Experience Centers van wezenlijk belang.

'What you hear, you forget, What you see, you remember,
What you do, you understand‘

 

R-VAAR het zelf; U bent van harte welkom!

In ons Experience Center zijn alle professionals uit de gehele bouwkolom van harte welkom! Van architect en adviseur tot en met de installateur en de zzp'er. Kortom alle partijen uit de bouwkolom. De bouwkolom waarvoor de basis gelegd wordt in het onderwijs. Regelmatig bezoeken studenten en scholieren ons Experience Center voor tal van leerdoelen. Daar werken wij als R-Vent-bedrijven belangenloos aan mee. Meedenken en enthousiasmeren voor een vakgebied waar we trots op kunnen zijn en waar nieuwe ideeën de ruimte krijgen. Dat is wat wij hopen te bereiken om leerlingen vroegtijdig kennis te laten maken met het belang van ventilatie. Een vakgebied dat voorziet in één van de basisbehoefte, zo niet de belangrijkste, van ons bestaan: gezonde lucht!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk in de agenda van het Experience Center of stuur uw vraag naar verkoop@rvent.nl 

Wij nemen dan contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.