Clean air everywhere

Hoe zuiver ik effectief én duurzaam ventilatielucht van virussen, allergenen en fijnstof?

wij hebben het antwoord!
Clean air everywhere

Duurzame elektrostatische luchtfiltratie tegen virussen, allergenen en fijnstof

In samenwerking met VFA-solutions biedt R-Vent de ASPRA-technologie voor het zuiveren van ventilatielucht van virussen, allergenen en fijnstof. De ASPRA-productrange maakt het mogelijk om ventilatielucht effectief te zuiveren van gevaarlijke en verontreinigende stoffen. Van stand-alone oplossingen tot volledig in (bestaande) ventilatie- en/of luchtbehandelingsystemen geïntegreerde oplossingen (zie onderstaande animatie). 

Revolutionaire & duurzame oplossing voor effectieve luchtfiltering

ASPRA is een revolutionaire toepassing voor luchtzuivering. Het systeem heeft een zeer hoge luchtzuiveringsefficiëntie (tot E10-11/HEPA classificatie volgens NEN-EN 1822 norm), zonder gebruik te maken van een HEPA filter. Hierdoor heeft de ASPRA 80% minder drukval dan conventionele filters, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. van klassieke filters. De ASPRA laadt deeltjes enkel in het apparaat op, en vangt de deeltjes direct af op het eigen open structuur filter (een collector). Er worden geen schadelijke radicalen geproduceerd.

Gesloten positieve ionisatie verwijderd effectief schadelijke stoffen

ASPRA technologie is een krachtige, effectieve én duurzame elektrostatische luchtfiltratie techniek op basis van gesloten positieve ionisatie. De ASPRA luchtreinigers verwijderen gevaarlijke en verontreinigende stoffen uit de lucht. Hierdoor zijn onder andere chronische ziekten, infectie-uitbraken en geurhinder te verminderen of te voorkomen. ASPRA verwijdert onderstaande verontreinigingen uit de lucht:

  • Stof
  • Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1)
  • Ultrafijnstof (PM0.1, submicron- en nano-deeltjes)
  • Microbiologische verontreiniging (virussen, bacteriën, schimmel, sporen en pollen)
  • VOC’s (vluchtige organische stoffen) en geuren (Door het toevoegen van een VFA Actief Koolstoffilter)
 

De ASPRA is een modulair systeem met diverse modellen en toepassingsmogelijkheden. De ASPRA is beschikbaar in een aantal standaard modellen, maar ook gemakkelijk aan te passen aan de specifieke wensen van de klant. Hiermee worden oplossingen op maat aangeboden, zodat er een optimale antwoord gerealiseerd wordt met als resultaat schonere lucht die de risico's op het inademen van schadelijke stoffen en virussen sterk reduceert.

Vind informatie aan de hand van gerealiseerde projecten